Wat zeggen de kinderen?

Ik vind het leuk op school, vooral wanneer ik hulpje ben. Ik heb veel vriendinnetjes op school. (leerling uit groep 1)

Ik vind het leuk dat ik weer zwemles heb. En de muziekles is ook leuk. We zitten in groepjes, dat is gezellig. We mogen niet de hele tijd kletsen. (leerling uit groep 4)

Elke dag ga ik blij naar school. We hebben een leuke groep met bijna dertig kinderen. Het dictee en Nieuwsbegrip vind ik leuk om te doen. En het schoolreisje naar Dinoland was echt te gek. (leerling uit groep 5)

Mijn meester heeft best veel geduld. Als ik iets niet snap, legt hij het nog een keer uit. Dat vind ik fijn. Het werken op de iPad vind ik leuker dan schrijven in mijn schrift of werkboek. (leerling uit groep 7)

Het kamp was echt superleuk. De dagen waren veel te snel voorbij. Ik heb ook meegedaan aan de bonte avond. Nu kijk ik uit naar de musical of de film. Ik wil er nog een leuk laatste jaar van maken. (leerling uti groep 8)