Activiteiten en schoolfruit

Op het Noorderlicht organiseren we allerlei activiteiten gedurende het schooljaar. We doen mee aan landelijke projecten, zoals de Kinderpostzegels, de Week van de Pauzehap en Koningsdag. Ook hebben we zelf activiteiten, die we vaak samen met de oudervereniging organiseren.
Hieronder kunt u lezen wat we zoal doen.

- Kinderpostzegels groepen 7 en 8
- Schoolreisjes
- Kamp groep 8
- Schoolvoetbaltoernooi groepen 7 en 8
- Schoolvolleybaltoernooi groep 4
- Kinderboekenweek
- Sinterklaasfeest
- Kerstdiner
- Koningsspelen
- Schoolkaatsen groepen 3 tot en met 8
- Schoolzwemkampioenschappen groepen 3 tot en met 8
- Schoolfotograaf voor alle groepen
- Excursie / educatief reisje groep 8
- Eindmusical groep 8
- Vieren laatste schooldag

Schoolfruit

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen twintig weken lang iedere week drie porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.
Het Noorderlicht is voor de tweede keer ingeloot om mee te doen. Dat betekent dat we vanaf 11 november drie dagen fruit op school krijgen. De leerlingen hoeven op die dagen geen fruit voor de ochtendpauze mee te nemen. Tegen de tijd dat het schoolfruit op school gaat beginnen, wordt u als ouders en verzorgers hierover nog uitgebreid geïnformeerd.