Activiteiten en EU-schoolfruit

Op het Noorderlicht organiseren we allerlei activiteiten gedurende het schooljaar. We doen mee aan landelijke projecten, zoals de Kinderpostzegels, de Week van de Pauzehap en Koningsdag. Ook hebben we zelf activiteiten, die we vaak samen met de oudervereniging organiseren.
Hieronder kunt u lezen wat we zoal doen.

- Fietsclinic groep 7
- Kinderpostzegels groepen 7 en 8
- Schoolreisjes
- Kamp groep 8
- Schoolvoetbaltoernooi groepen 7 en 8
- Schoolvolleybaltoernooi groep 4
- Kinderboekenweek
- Sinterklaasfeest
- Kerstdiner
- Koningsspelen
- Schoolkaatsen groepen 3 tot en met 8
- Schoolzwemkampioenschappen groepen 3 tot en met 8
- Schoolfotograaf voor alle groepen
- Excursie / educatief reisje groep 8
- Eindmusical groep 8
- Vieren laatste schooldag

EU-schoolfruit

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen twintig weken lang iedere week drie porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.
Het Noorderlicht heeft zich weer aangemeld voor de twintig weken schoolfruit. Op 21 september horen we of we zijn ingeloot. Als dat zo is, krijgen we van 9 november 2020 tot en met 16 april 2021 drie dagen fruit voor alle leerlingen.