Activiteiten en EU-schoolfruit

Op het Noorderlicht organiseren we allerlei activiteiten gedurende het schooljaar. We doen mee aan landelijke projecten, zoals de Kinderpostzegels, de Week van de Pauzehap en Koningsdag. Ook hebben we zelf activiteiten, die we vaak samen met de oudervereniging organiseren.
Hieronder kunt u lezen wat we zoal doen.

- Fietsclinic groep 7
- Fietsexamen Veilig Verkeer Nederland

- Kinderpostzegels groepen 7 en 8
- Schoolreisjes groepen 1 tot en met 7
- Kamp groep 8
- Schoolvoetbaltoernooi groepen 7 en 8
- Schoolvolleybaltoernooi groep 4
- Kinderboekenweek
- Sinterklaasfeest
- Kerstdiner
- Koningsspelen
- Gastlessen over o.a. de dode hoek
- Schoolkaatsen groepen 3 tot en met 8
- Schoolzwemkampioenschappen groepen 3 tot en met 8
- Schoolfotograaf voor alle groepen
- Excursie / educatief reisje groep 7 en 8
- Eindmusical of -film groep 8
- Vieren laatste schooldag

EU-schoolfruit

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen twintig weken lang iedere week drie porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.
Op het Noorderlicht zijn we weer ingeloot!
Van 15 november tot aan de meivakantie krijgen we drie keer in de week fruit (en soms groente). Omdat de leverancier nog niet bekend is, weten we nog niet op welke dagen we straks fruit krijgen. Zodra daar meer over bekend is, delen we dit met de ouders.